Circulă povești despre români care fac sex atât de repede, încât au depășit viteza luminii, reușind astfel să călătorească în timp

0
47

47% dintre români au făcut mai puțin sex în izolare, deși au avut mai mult timp pentru asta, spune un studiu realizat pe baza unui sondaj de opinie.Mi se pare normal. Cam unul din doi români face sex cu oricine altcineva în afară de soț, deci are sens. Ia să fi avut voie să-ți chemi și amantul sau amanta în izolare, altfel ar fi arătat procentele ălea. Ce naiba, doar nu poți obliga la nesfârșit oamenii să facă sex cu soții și soțiile.

În plus, la români, nu timpul e problema. Tot ălea 3 minute le folosești, nu contează că ai la dispoziție zeci de zile libere sau pauza de publicitate. Pe lângă asta, timpul trebuie folosit pentru activități mai puțin stresante decât sexul. World of Tanks și pescuitul, spre exemplu. Acolo nu te bate nimeni la cap cu preludiul, nu ți se pun cârcei și nici nu primești reproșuri că râma-i prea mică.

51% dintre românce nu sunt impresionate de talentele de futaci ale partenerilor. Nimic neobișnuit nici aici. Multe dintre femei nici nu apucă să-și dea seama dacă fac sex sau nu. Circulă povești despre români care fac sex atât de repede, încât au depășit viteza luminii, reușind astfel să călătorească în timp. D-aia își întreabă românii partenerele dacă s-au simțit bine. Ei n-aveau de unde să știe, în perioada aia se luptau să iasă din mașina timpului ca să-și fumeze țigara de după.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here