Tânăr prins de polițiști în timp ce fura banii aruncați de credincioși în fântâna Mânăstirii Cozia

0

Un tânăr în vârstă de 19 ani dintr-o comună din judeţul Argeş a fost reţinut de poliţişti în timp ce fura banii aruncaţi de credincioşi în fântâna din incinta Mănăstirii Cozia, din judeţul Vâlcea. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru furt calificat, scrie adevarul.ro.

Conform unui comunicat transmis marţi, 23 iulie, de către Biroul de Presă al Poliţiei Vâlcea, tânărul de 19 ani din judeţul Argeş a fost prins în timpul nopţii în timp ce fura banii aruncaţi de credincioşi în fântâna din incinta Mănăstirii Cozia.

Tânărul a fost imobilizat şi dus la sediul poliţiei din Călimăneşti şi va fi prezentat miercuri 24 iulie procurorilor Parchetului Judecătoriei Vâlcea cu propunere de arestare preventivă. „Asupra tânărului de 19 ani a fost descoperit un rucsac în interiorul căruia se afla suma de 220 de lei, bancnote şi monede de diferite valori”, spun reprezentanţii Poliţiei Vâlcea, care i-au întocmit bărbatului un dosar penal pentru furt calificat. În fântâna din incinta Mănăstirii Cozia, credincioşii aruncă bani de mulţi ani, existând, în credinţa populară, ideea că dorinţele lor se împlinesc dacă fac acest lucru.

Lacrimi de luna

Citeste mai mult: adev.ro/pv3r9q

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.