Femeia frumoasă și proastă este perfectă pentru a-ți satisface fanteziile sexuale. Pentru viață îți trebuie însă altceva.

0
301

Mi-e milă de bărbații care își aleg femei frumoase și proaste pentru a le fi partenere de viață. Ăștia nu au citit înainte prospectul: de unică folosință.Mă, tuturor ne plac tipele mișto și cu capetele seci, dar nu e obligatoriu să le luăm de neveste. Știu că sună nițel sexist, așa, dar hai să nu ducem neo-marxismul până în pânzele albe.

Femeia frumoasă și proastă este perfectă pentru a-ți satisface fanteziile sexuale. Pentru viață îți trebuie însă altceva.Imaginați-vă că sunteți de o vreme cu o femeie d-asta sexoasă, dar care nu reușește să articuleze 5 cuvinte în ordinea corectă. A trecut fiorul ăla de început, au trecut și partidele ălea de sex nebun, când rupeați un pat la două zile. Nici acum nu-ți displace, dar parcă nu mai ai erecțiile ălea de neam-prost la orice oră din zi și din noapte.

Acum ai d-ălea relaxate, pe punctul de a ațipi la televizor.Stați împreună în pat și parcă ai avea chef să stați un pic de vorbă. Până acum, i-ai trecut cu vederea onomatopeele și interjecțiile, nu te deranja că nu știe să spună decât da și nu. Nu te mai satisfac nici gemetele ei fenomenale, care-i făceau pe vecini să te felicite când te întâlneau a doua zi pe scări. Acum simți nevoia să dialoghezi cu o ființă umană, să faci o glumă, să simți că nu vorbești la pereți.Deschizi un subiect oarecare și o vezi că tace sau spune o tâmpenie. Faci o glumă la care s-ar prinde și pisoiul din colțul camerei, iar ea e sfinx. Încerci să comentezi despre orice iar ea te privește cu ochi mari, neînțelegând ce vrei de la viața ei.

Te dumirești și o întrebi ce ar zice de una mică. Se luminează la față în timp ce tu stingi veioza. Acum ai parte exact de ce meritai, beznă totală. Și uite-așa o să continuați până o să te urci pe pereți că nu te-ai însurat cu o femeie, ci cu un vagin.

Am avut și eu așa ceva. Ce-i drept, nu m-am însurat cu ea, niciodată n-am fost în halul ăla de prost. Frumoasă foc, fără exagerare. Niciun cusur, top-model. Până aveam ceva de vorbit. Lemn de nuc. Ieșeam în oraș cu ea și ne întâlneam cu prietenii și prietenele mele.Ca să nu deschidă gura, eram în stare să-i bag în gură șosete făcute ghem. Mă rugam să nu facă vreunul vreo glumă, că ea va fi singura de la masă care nu va râde. Și deodată, o auzeam că spune ceva. Amicii mei își mușcau buzele și își dădeau palme peste testicule și sâni ca să nu moară de râs.M-am imaginat cu ea o viață. Mai bine mă mutam într-un cavou, că tot de distracția aia aș fi avut parte. Am ieșit cu ea vreo câteva săptămâni și mi-am văzut de drum. IQ-ul îmi scăzuse dramatic, dacă mai dura un pic mi-ar fi curs salivă din colțul gurii.

Mă, dacă vreți partenere de viață, găsiți-vă femei cu care vă simțiți bine, care vă înțeleg, care știu de glumă, cu care aveți ce vorbi, care să vă facă să vi se ridice părul pe spate nu doar când își dau chiloții jos, ci și când spun o chestie mișto.Nu trebuie să fie nici Kate Moss, dar nici Virginia Woolf. Trebuie doar să vă facă să vă simțiți mândri că le iubiți pentru ceea ce sunt de fapt, nu pentru buze și sâni. Când veți avea nevoie de conversație și înțelegere, fundul ăla bombat doar o să se uite la voi și o să ridice din umeri.

Vorba vine.Luați-vă partenere de viață, nu de sex. O femeie deșteaptă va avea grijă să vă ofere tot ce aveți nevoie, ba chiar și ceva în plus. Iar partea cea mai bună e că nu expiră după primele utilizări.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here