fbpx
Acasă Stiri Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea | Ediția a III-a

Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea | Ediția a III-a

0

Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea revine în 2019 cu ediția a 3-a ce promite a fi cea mai spectaculoasă de până acum.

Dincolo de line-up-ul legendar propus anul acesta ce cuprind nume precum Beth Hart, ANA Popovic, Oscar Benton, EB Davis & The Superband sau Jonathon Boogie Long, Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea este mai mult decât o serie de concerte cu artiști de blues.

Festivalul reprezintă o vacanță de 4 zile și 4 nopți (18-21 iulie) în inima munţilor Vâlcii, pe Valea Lotrului și oferă peste 30 din cele mai bune performance-uri de blues, blues-rock, jazz, fusion și funk, precum și 4 worlkshopuri susținute de invitați internaționali, 3 ateliere – dialog și peste 20 de jam sessionuri ce vor contribui din plin la atmosfera festivalului.

Și pentru ca experiența să fie una completă, primăria oraşului Brezoi pune la dispoziție o zonă de campare pentru corturi și rulote pentru a petrece una dintre cele mai frumoase experiențe catharsice în ceea ce a fost generic denumit de participanții la festival ca „Woodstock-ul României”. Copiii sub 12 ani beneficiază de acces gratuit dacă sunt însoțiți de un adult cu bilet valabil.

Bilete:
Un număr limitat de abonamente pe 4 zile a fost disponibil la prețul special de 150 lei. După epuizarea acestora, până la 1 iulie 2019 prețul unui abonament a fost de 200 lei, iar după 1 iulie prețul a ajuns la 250 lei.
Sunt disponibile și bilete de o zi în pre-sale la prețul de 60 de lei. După epuizarea acestora și pe întreagă durata a festivalului prețul unui bilet va fi de 75 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.