Festivalul cu tradiție ”Florile Govorei” – ediția a 50-a!

0

În zilele de 17 și 18 august 2019, Băile Govora va fi gazda celei de-a 50-a ediție a Festivalului ”Florile Govorei”- complex de manifestări cultural-artistice și sportive care adună laolaltă localnici, turiști din țară și de peste hotare, ansambluri artistice, interpreți de muzică populară și ușoară, actori, sportivi etc.

Devenită un produs turistic local, regional și național încă din anul 1999, manifestarea s-a bucurat, an de an, de mult succes prin conținutul bogat al ofertei cultural-artistice și sportive care a satisfăcut toate gusturile publicului participant.

Produsul turistic “Florile Govorei” reprezintă o excelentă ocazie de promovare a stațiunii Băile Govora, a obiceiurilor și tradițiilor românești, în rândul turiștilor români şi străini care se află în zonă în perioada desfășurării manifestărilor, dar, în același timp, evenimentul constituie și o oportunitate de promovare atât pentru tinerele talente cât și pentru artiști, formații și ansambluri folclorice și de muzică ușoară consacrate.

Lacrimi de luna

Întrecerile sportive, diversele concursuri, precum şi concertele unor interpreți, trupe şi ansambluri renumite sau de amatori sunt doar câteva dintre atracțiile acestui eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.