Update: Conform IPJ Vâlcea, accidentul ar fi fost provocat de șoferul unui Mercedes, autoturism ce are volanul pe dreapta și numere de înmatriculare de Vâlcea. Conducătorul auto a intrat într-o depășire neregulamentară. În final, cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului. O femeie de 43 ani care a fost îngrijită de echipajele medicale ajunse la fața locului si care a refuzat transportul la spital, o altă femeie de 63 ani care a suferit un traumatism toracic. De asemenea, două fete de 10, respectiv 16 ani au suferit un traumatism abdominal și un traumatism la glezna, iar femeia gravidă a fost transportată la spital pentru a fi evaluată.

Un accident în care au fost implicate trei mașini a avut loc astăzi, 18 august, pe Valea Oltului, în localitatea Brezoi. Accidentul s-a produs în urma unei depășiri neregulamentare, au anunțat reprezentanții ISU Vâlcea.

Potrivit sursei citate, toate victimele sunt conştiente şi stabile, femeia gravidă fiind preluată de o ambulanţă şi transportată la Centrul de Primiri Urgenţe de la Spitalul Brezoi.

Lacrimi de luna

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au transmis că, din primele date, accidentul s-ar fi produs după ce şoferul unuia dintre autoturismele implicate s-ar fi angajat într-o depăşire neregulamentară.

În zonă se circulă alternativ, traficul fiind dirijat de către agenţii de poliţie, relatează Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.