De Lucian Irimescu

Cimitirul României nu mai poate fi martor doar lui Vâlcov la mita luată printre morminte, iar PSD se va întoarce la legea făcută harcea parcea de ei pentru “nevoile” criminale de ieri și azi… prea târziu… pentru unii…

„Totodată, ministrul justiţiei a cerut Direcţiei de Elaborare Acte Normative din cadrul Ministerului Justiţiei să evalueze legislaţia în domeniu, atât în ceea ce priveşte percheziţia domiciliară, protecţia victimelor şi realizarea acţiunii de prindere în flagrant, precum şi să propună de urgenţă, măsuri de modificare a legislaţiei, astfel încât asemenea situaţii să fie evitate pe viitor”

Lacrimi de luna

Prea târziu pentru cei violați, uciși în derâderea și complicitatea interesată a PSD-ALDE-UDMR doar pentru mita în bani și foloase vremelnice.

Răspunderea magistraților este vârful aisbergului și tăcutul mâlc al acestora este suspect de mult, este suspect chiar și azi!!!

Faptul că aproape o țară întreagă a sărit să apere justiția, iar justiția nu înțelege că răspunderea fiecărui magistrat v-a însănătoșii sistemul, va duce la “moartea” atât a populației debusolată, cât și a magistraților încă cinstiți.
Pentru că nimeni dintre magistrații “bănuiți” a fi cinstiți nu se sesizează din oficiu se pare că întreg sistemul judiciar este corupt până în măduva oaselor.

“Cheia” jertfei atâtor oameni este răspunderea magistratului român!

Cimitirul nu mai are “prioritate” pt oamenii ajunși la senectute, cum ar fi firesc, cimitirul “primește” ofrande de oameni tineri nevinovați ce își încheie menirea, prea devreme, pe pământ, în chinuri nemaiîntâlnite, pedepsiți de indolența noastră generală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.