Ceremonii de premiere pentru nonagenarii Râmnicului

0
47

21 de vârstnici au intrat în ”Clubul Nonagenarilor”.

În perioada 2-4 iulie, 21 de locuitori din Râmnicu Vâlcea cu vârsta de peste 90 de ani au intrat în ”Clubul Nonagenarilor”.

Sarbătoriții au primit diplome şi tichete sociale în cadrul unor ceremonii organizate la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a Primăriei municipiului sau la domiciliu.

Acțiunea primăriei vâlcene a debutat în anii 2012.

Până în prezent, 535 de nonagenari au fost premiaţi de Municipalitate, alături de 13 râmniceni care au împlinit vârste de 100 de ani.

Premierile organizate în cadrul acţiunii ”Clubul Nonagenarilor” se desfăşoară cu frecvenţă trimestrială şi sunt, în general, legate de sărbători precum Paştele, Crăciunul sau Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.

Previous articleOriginile istorice ale municipiului Drăgășani
Next articleContainere colectoare de haine și/sau jucării la Drăgășani
Avatar
A debutat în presă în urmă cu aproape 12 ani, în cadrul postului de televiziune Tele U Craiova, unde a fost regizor de emisie. A colaborat cu mai multe televiziuni și publicații din zona Olteniei - regizor de emisie la Vâlcea 1, director executiv la Etalon TV, director executiv VTV, membru fondator si editor al ziarului Actualitatea Drăgășăneană, Vâlcea News și Cronica Vâlcii. În prezent, director al firmei de grafică, design și producție publicitară Gandart Media, editor al Revistei Culturale Draga Sani, al ziarului Cronica Vâlcii și producător de evenimente cultural-artistice. A scris un thriller psihologic în 2014, Alecsander. Îl găsiți și pe blogul culinar Nea Vivi Gospodin care promovează bucătăria autentică tradițională.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here