Lt. col. (r) Laurențiu Enache: Candidez pentru postul de primar al comunei Sutești pentru că iubesc tradiţia şi satul românesc și sunt convins că pot face mai mult pentru cetățenii noștri

0
Lt. col. (r) Laurențiu Enache

A urmat studiile diferitelor forme de învăţământ militare şi civile, universitare şi post-universitare, a parcurs succesiv stagiile în grad şi funcţiile specifice unei cariere militare în care a excelat de-a lungul vieții mânat de jurământulde credință depus țării noastre, jurământ pe care l-a respectat cu tărie. Acum s-a retras în comuna Sutești de câțiva ani, unde a dezvoltat diverse proiecte europene, atras fiind de frumusețea naturală a locurilor. Noi cei din redacția Cronica Vâlcii îl aducem în fața dvs, a locuitorilor comunei Sutești, pe dl lt. col. (r) Laurențiu Enache deoarece este un om hotărât, cu o experiență profesională de invidiat care poate împreună cu dvs să pună bazele unui viitor sustenabil pentru comuna Sutești.

Cristina Vlad: Dle lt. col. (r) Enache, ne bucurăm că ați acceptat să veniți în redacția noastră. Pentru început să le spunem cititorilor noștrii câteva repere despre viața și cariera dvs.

Lt. col. (r) Enache: Vă mulțumesc și eu pentru invitație și mă bucur mult că prin intermediul dvs mă pot adresa direct cetățenilor noștri. Am început cariera, încă de la vârsta fragedă de 14 ani, într-un mediu al disciplinei, al valorilor şi normelor militare. Mi-am continuat pregătirea prin absolvirea diferitelor forme de învăţământ militare şi civile, universitare şi post-universitare, am parcurs succesiv stagiile în grad şi funcţii specifice carierei militare. Eu am jurat credință patriei mele, România, jurământ pe care mi l-am asumat pe viață și am căutat mereu să mi-l îndeplinesc cu onoare și demnitate.

Lacrimi de luna

C.V.: Candidați în prezent la funcția de primar al comunei Sutești. Ce v-a determinat să faceți acest pas?

Lt. col. (r) Enache: Candidez pentru postul de primar al comunei Sutești pentru că iubesc tradiţia şi satul românesc și sunt convins că pot face mai mult pentru cetățenii noștri. Din păcate realitatea zilelor noastre, în special aici în mediul rural, este departe de cum ar trebui să fie. Și m-am gândit ca împreună cu cetațenii acestei comune să punem umărul la treabă și să construim mai mult și mai bine. Am un singur obiectiv: bunăstarea și fericirea comunităţii din care fac parte.

C.V. Care credeți că sunt punctele dvs forte care vă recomandă pentru o astfel de funcție?

Lt. col. (r) Enache: Hotărârea, implicarea, curajul de a-ţi susţine ideile, spiritul de echipă, temperamentul puternic, caracterul bine conturat, cinstea, corectitudinea, mândria, loialitatea, încrederea în sine, colegi şi grup, onestitatea, demnitatea, onoarea, disciplina, dăruirea de sine, solidaritatea sunt valori morale pe care armata ni le-a sădit în suflet şi consider că sunt definitorii pentru formarea mea ca lider, ca om.

C.V. Care este viziunea dvs asupra comunii Sutești în mandatele viitoare, în cazul în care locuitorii acesteia v-ar da votul de încredere?

Lt. col. (r) Enache: Ceea ce lipsește comunei este viziunea. O viziune puternică, despre o comună europeană, racordată la lumea civilizată a secolului în care trăim. Modelele noastre de dezvoltare trebuie să fie Ciugud/Alba, Dumbraviţa/Timiş, Cristian/Braşov şi altele. Eu știu că o comună bogată este o comună cu oameni prosperi, cu siguranța zilei de mâine. Așadar, toate proiectele mele sunt subordonate acestui scop suprem. Pentru aceasta, eu nu voi risipi demagogic puținele resurse ale comunei cu scopul de a da „pomeni” unor anumite categorii de alegători pentru a le obține voturile, profitând de sărăcia și nefericirea lor, așa cum intenționează ceilalți candidați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.