Cunoscută pentru vinurile sale deosebite, Ferma Măgureni este printre puținele din țară care reușesc să îmbine pasiunea pentru vin cu tehnica deosebită pentru a obține vinuri eco.

După recentele participari la cele mai mari evenimente din România din domeniul viti-viniculturii, unde Ferma Măgureni s-a situat între participanții de top, Ministrul Agriculturii a emis de curand o distincție pentru meritele deosebite ale Fermei Măgureni în perioada 2017-2019.

Florin Mocanu

Eram in vie, când mă sună cineva să cobor ca să-mi dea ceva foarte important. Mulțumim pentru diploma acordată. A fost o mare surpriză și o… la fel de mare placere. În felul acesta avem și noi o răsplată a efortului nostru!“, ne-a declarat proprietarul fermei, dl Florin Mocanu.

Lacrimi de luna
Articolul precedentIncendiu izbucnit din cauza unei tigări
Articolul următorPrima competiţie sportivă găzduită de noile Arene ”Traian”
Avatar
A debutat în presă în urmă cu aproape 12 ani, în cadrul postului de televiziune Tele U Craiova, unde a fost regizor de emisie. A colaborat cu mai multe televiziuni și publicații din zona Olteniei - regizor de emisie la Vâlcea 1, director executiv la Etalon TV, director executiv VTV, membru fondator si editor al ziarului Actualitatea Drăgășăneană, Vâlcea News și Cronica Vâlcii. În prezent, director al firmei de grafică, design și producție publicitară Gandart Media, editor al Revistei Culturale Draga Sani, al ziarului Cronica Vâlcii și producător de evenimente cultural-artistice. A scris un thriller psihologic în 2014, Alecsander. Îl găsiți și pe blogul culinar Nea Vivi Gospodin care promovează bucătăria autentică tradițională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.