Col (r) Laurențiu Enache transmite o scrisoare deschisă locuitorilor din comuna Sutești

0
18
Col (r) Laurențiu Enache

Candidatul partidului Mișcarea Populară pentru funcția de primar al comunei Șutești le transmite concetățenilor săi o scrisoare deschisă în care îi invită să se alăture pentru ca impreună să conceapă și să implementeze un plan de dezvoltare locală care să aducă locuitorilor comunei condiții decente de trai și prosperitate.

“Fost militar de carieră, am comandat până mai ieri unităţi militare.Am început cariera, încă de la vârsta fragedă de 14 ani, într-un mediu al disciplinei, al valorilor şi normelor militare. Mi-am continuat pregătirea prin absolvirea diferitelor forme de învăţământ militare şi civile, universitare şi post-universitare, am parcurs succesiv stagiile în grad şi funcţii specifice carierei militare.

Hotărârea, implicarea, curajul de a-ţi susţine ideile, spiritul de echipă, temperamentul puternic, caracterul bine conturat, cinstea, corectitudinea, mândria, loialitatea, încrederea în sine, colegi şi grup, onestitatea, demnitatea, onoarea, disciplina, dăruirea de sine, solidaritatea etc., sunt valori morale pe care armata le-a sădit în suflet şi care au fost definitorii pentru formarea ca lider.

Azi vreau să pun toată această experienţă în slujba dumneavoastră.

Credinţa în Dumnezeu mi-a călăuzit paşii de mic copil şi m-a ajutat să realizez tot ce mi-am propus în viaţa personală.

E timpul realizărilor sociale:

– crearea premiselor pentru noi locuri de muncă pe plan local;

– atragerea de fonduri pentru dezvoltarea unui sistem de irigaţii la nivelul comunei;

– voi aduce reţelele de gaze şi canalizare la uşa fiecărui cetăţean din localitate,s.a.m.d.

Şi ăsta e doar începutul!

Odată ce ai ales speranţa, totul este posibil.

Jur credinţă patriei mele România!

Este jurământul care mi-a marcat întreaga existenţă, este jurământul pe care îl fac inclusiv dumneavoastră, cetăţeni ai comunei Suteşti.

Împreună pentru următorii 4 ani!”, se arată în scrisoarea înaintată de Laurențiu Enache prin intermediul ziarului nostru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here