1 Iunie! Ziua copiilor – introducere în lumea roboților!”, evenimentul organizat astăzi în zona industrială sud a Râmnicului, de echipa PNL Râmnicu Vâlcea.

Locul ales este sugestiv pentru ideea pe care Virgil Pîrvulescu și echipa sa o promovează: evoluție, susținerea tinerilor creativi și șansa dezvoltării acestora, prin cunoaștere și traininguri, oferite de specialiști.

În acest sens, astăzi, alături de o echipă de robotică, formată din peste 30 de liceeni, a organizat un atelier în care au fost împărtășite cunoștințe din domeniul tehnologiei.

Lacrimi de luna

Au fost invitați tineri vâlceni care și- au dorit să afle date din inginerie, programare și design 3D.  

RO042 Bionic Royals, sprijiniți de candidatul PNL la primăria Râmnicului, au deschis astăzi „FTC LAB”, un eveniment dedicat, în special, elevilor de gimnaziu și liceu.

Ne propunem îndrumarea tinerilor spre domeniul roboticii și stabilirea contactului direct cu spiritul competiției FTC, prin împărtășirea cu aceștia a tuturor cunoștințelor din toate domeniile de specialitate, respectiv: programare, tehnologie, inginerie și mecanică, au declarat organizatorii.

Sursa: Realitatea de Valcea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.