35.2 C
Drăgășani

Teodor Meleșcanu își declară susținerea pentru Cristian Nedelcu în cursa pentru Primăria Drăgășani

 

Cristian Nedelcu, candidatul pentru funcția de primar al Municipiului Drăgășani, a primit un sprijin semnificativ din partea unei figuri politice și diplomatice de renume în România. Teodor Meleșcanu, un diplomat distins și politician cu o carieră impresionantă, și-a exprimat public susținerea pentru Nedelcu, marcând astfel un moment crucial în campania electorală.

Teodor Meleșcanu, cunoscut pentru rolurile sale esențiale în guvernul României, inclusiv funcțiile de ministru de externe și director al Serviciului Român de Informații, și-a declarat ferm sprijinul pentru Cristian Nedelcu. Această mișcare este percepută ca un vot de încredere major, având în vedere expertiza și influența pe care Meleșcanu o are în sfera politică și diplomatică a țării.

„Cristian Nedelcu reprezintă un lider dedicat, cu o viziune clară pentru dezvoltarea durabilă și prosperitatea Drăgășaniului. Experiența sa și angajamentul față de comunitate sunt exact ceea ce acest oraș are nevoie pentru a continua pe calea progresului,” a declarat Teodor Meleșcanu într-un comunicat oficial.

Susținerea lui Meleșcanu vine într-un moment crucial al campaniei electorale, oferind un impuls semnificativ echipei lui Nedelcu.

Cristian Nedelcu, cunoscut pentru implicarea sa activă în viața comunității și proiectele de dezvoltare locală, a mulțumit public pentru susținerea primită. „Este o onoare să primesc sprijinul domnului Teodor Meleșcanu, o personalitate de calibru în politica românească. Împreună, vom lucra pentru a aduce schimbări pozitive și durabile în Drăgășani,” a spus Nedelcu.

Această alianță strategică este așteptată să influențeze pozitiv percepția alegătorilor și să consolideze poziția lui Cristian Nedelcu în cursa electorală. Cu sprijinul lui Teodor Meleșcanu, candidatul Partidului Națiune Oameni Împreună se poziționează ca favorit pentru funcția de primar, promițând un viitor mai bun pentru comunitatea din Drăgășani.

 

Viorel Trandafir
Viorel Trandafir
A debutat în presă în urmă cu aproape 12 ani, în cadrul postului de televiziune Tele U Craiova, unde a fost regizor de emisie. A colaborat cu mai multe televiziuni și publicații din zona Olteniei - regizor de emisie la Vâlcea 1, director executiv la Etalon TV, director executiv VTV, membru fondator si editor al ziarului Actualitatea Drăgășăneană, Vâlcea News și Cronica Vâlcii. În prezent, director al firmei de grafică, design și producție publicitară Gandart Media, editor al Revistei Culturale Draga Sani, al ziarului Cronica Vâlcii și producător de evenimente cultural-artistice. A scris un thriller psihologic în 2014, Alecsander. Îl găsiți și pe blogul culinar Nea Vivi Gospodin care promovează bucătăria autentică tradițională.

Get in Touch

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Pe aceeasi tema

Populare