În luna decembrie 2020, Asociația pentru Sănătate, Cultură, Educație și Tradiții Sf. Nicolae condusă de preotul George Murguleț – cu sprijinul Consiliului Elevilor din cadrul Colegiului Național “Gib Mihăescu” din Drăgășani, îndrumați de profesorii Marinescu Lucian și Alexandru Marinovici – a organizat prima ediţie a campaniei „Fii Moş Crăciun Pentru O Zi” prin care an de an își propune să strângă donaţii pentru copiii din medii defavorizate cu scopul de a le oferi o bucurie în preajma Crăciunului.

În perioada 22-23 decembrie 2020, membrii Consiliului Elevilor din cadrul Colegiului Național “Gib Mihăescu” au sortat şi împachetat cadourile pentru cei la care caravana a mers înaintea Crăciunului.„Ne aflăm aproape de începutul unui nou an, plini de încredere şi speranţă că va fi un an mai bun pentru toţi.

Dacă ne îndreptăm atenţia către persoanele care trăiesc în medii defavorizate, mai binele este aşteptat preponderent din exterior” – Ioana Murguleț (Vice-președintele Consiliului Elevilor C.N. Gib Mihăescu).

Hristos S-a născut pentru ca cine crede în El să trăiască veșnic. Cine crede în iubirea Lui Dumnezeu, trăiește veșnic! Acesta este adevăratul DAR al acestor zile. Crăciun binecuvantat!” le-a spus preotul Murguleț George copiilor și familiilor vizitate astăzi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here