Cunoscut pentru rezultatele excelente obținute la diferite olimpiade și concursuri școlare, elevul drăgășănean Constantin Petrișor Ciaușescu a fost premiat astăzi, 4 septembrie.

„Asociația pentru Sănătate, Cultură, Educație și Tradiții Sf. Nicolae”, reprezentată de președinte preot George Murguleț, a acordat astăzi, 4 septembrie 2020, bursa „Sf. Nicolae” lui Constantin Petrișor Ciaușescu, elevul drăgășănean calificat la patru etape naționale ale olimpiadelor (chimie, fizică, biologie și olimpiada interdisciplinară „Științele Pământului”), câștigător al locului I al olimpiadei naționale de chimie și proaspăt student al Facultății de Medicină.

Decernarea bursei s-a desfășurat în cadrul primăriei municipiului Drăgășani, în prezența domnului primar Cristian Nedelcu, ce a oferit un premiu tânărului drăgășănean pentru rezultatele excepționale pe care le-a avut în evoluția sa școlară.

Lacrimi de luna

Se deschide astfel o colaborare între două instituții ce au ca scop comun susținerea comunității locale, promovarea valorilor locale și dezvoltarea activităților culturale, educative și a tradițiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.