Luni, 18 mai, Direcţia de Evidenţă a Persoanelor și-a reluat lucrul cu publicul. Autoritățile anunță totuși că nu vor fi motive de aglomeraţie întrucât actele al căror termen a expirat în starea de urgenţă pot fi schimbate până la jumătatea lunii august!

Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Râmnicu Vâlcea și-a reluat activitatea cu publicul luni, 18 mai 2020, pentru toate tipurile de solicitări pe linie de stare civilă şi evidenţă a persoanelor.

Pentru evitarea aglomerării, cetăţenii trebuie să ştie că termenul pentru preschimbarea actelor de identitate ca urmare a expirării sau la împlinirea vârstei de 14 ani ori cel de eliberare a documentelor de stare civilă care nu au putut fi efectuate din cauza restricţiilor din ultima perioadă este de 90 de zile de la încetarea stării de urgenţă.

Lacrimi de luna

Accesul în sediul instituţiei din strada Regina Maria nr. 6 se va face cu respectarea distanţării de siguranţă între solicitanţi şi cu obligativitatea purtării de măşti de protecţie facială în conformitate cu Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 24/14.05.2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.