În perioada 01 – 04.09.2020, Direcția de Asistență Socială Drăgășani desfășoara acțiunea de distribuire a măştilor de protecţie pentru familiile şi persoanele defavorizate.

In conformitate cu ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 78 din 21 mai 2020 privind acordarea de către Ministerul Sănătăţii, prin direcţiile de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti, autorităţilor publice locale a necesarului de măşti de protecţie pentru familiile şi persoanele defavorizate de pe raza unităţilor administrativ-teritoriale, precum şi pentru suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii, din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, se acorda măşti de protecţie pentru familiile şi persoanele defavorizate de pe raza unităţii administrativ-teritoriale, definite ca fiind:

a)persoanele din familiile beneficiare ale ajutorului social;

Lacrimi de luna

b)persoanele din familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei;

c) pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi sunt de până la 704 lei inclusiv, reprezentând nivelul indemnizaţiei sociale pentru pensionari;

d)persoanele încadrate în grad de handicap care realizează venituri exclusiv din prestaţiile sociale prevăzute de art. 42 şi 58 din Legea nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Ridicarea mastilor se va face din depozitul din curtea ADP, str. Piața Pandurilor nr. 1!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.