32.2 C
Drăgășani

Continuă modernizarea infrastructurii din Drăgășani sub conducerea determinată a primarului Cristian Nedelcu

Într-un efort continuu de a îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor săi și de a transforma orașul într-un mediu mai modern și mai confortabil, administrația condusă de primarul Cristian Nedelcu a demarat și în acest an lucrările de asfaltare și modernizare a infrastructurii rutiere din Drăgășani. În prezent se lucrează la parcările interioare blocurilor și pe strada Traian din Municipiu.

Primarul Cristian Nedelcu, un inginer cu o viziune clară și o determinare de neclintit, și-a asumat un angajament ferm față de comunitatea sa, urmărind cu pasiune să ofere condiții de viață superioare pentru toți locuitorii orașului. De-a lungul timpului, mandatelor sale a demarat o serie investiții semnificative în modernizarea infrastructurii, iar acest nou proiect de asfaltare vine să confirme dedicarea sa pentru dezvoltarea orașului.

În cadrul acestor lucrări de modernizare, se va acorda o atenție deosebită și infrastructurii de transport public, astfel încât și călătoriile zilnice să fie mai eficiente și mai confortabile pentru toți locuitorii orașului. Această abordare integrată a modernizării infrastructurii este esențială pentru a aduce Drăgășaniul la standarde europene și pentru a contribui la creșterea calității vieții în comunitate.

Reacțiile cetățenilor față de aceste eforturi sunt extrem de pozitive, locuitorii apreciind viziunea clară a primarului Nedelcu și eforturile sale de a face din Drăgășani un oraș mai atractiv și mai prosper. Mulți consideră că aceste investiții în infrastructură vor avea un impact pozitiv asupra economiei locale, atrăgând noi investiții și creând locuri de muncă în zona orașului.

Get in Touch

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Pe aceeasi tema

Populare