32.2 C
Drăgășani

Alegeri locale Drăgășani: Costinel Stoica a câștigat detașat lupta pentru funcția de primar al municipiului Drăgășani

În urma alegerilor locale desfășurate în luna iunie 2024, Costinel Stoica a fost ales Primar al municipiului Drăgășani cu un avans semnificativ, obținând aproape 30% din voturile drăgășănenilor. Victoria sa este rezultatul unei campanii intensive, bazate pe multiple proiecte culturale, turistice, caritabile și de promovare a zonei, dar și pe o capacitate remarcabilă de a rezista atacurilor frecvente și nefericite ale competitorilor.

Campania lui Stoica a fost caracterizată de un angajament constant față de comunitate și de o viziune clară pentru dezvoltarea locală. Proiectele sale culturale au vizat revitalizarea tradițiilor locale și organizarea de evenimente menite să atragă atât locuitorii, cât și turiștii. În sectorul turistic, Stoica a propus inițiative pentru promovarea obiectivelor naturale și istorice ale Drăgășaniului, sperând să transforme municipiul într-o destinație atrăgătoare pentru vizitatori.

De asemenea, activitățile caritabile au avut un impact profund în comunitate, Stoica implicându-se personal în campanii de ajutorare a celor mai vulnerabili membri ai societății. Această dedicare a fost vizibilă și în eforturile sale de a sprijini educația și sănătatea, două domenii esențiale pentru bunăstarea oricărei comunități.

În ciuda atacurilor negative venite din partea adversarilor săi, Costinel Stoica a rămas ferm pe poziții, concentrându-se pe prezentarea viziunii sale și pe comunicarea directă cu alegătorii. Această strategie s-a dovedit a fi câștigătoare, aducându-i un sprijin considerabil din partea drăgășănenilor.

După anunțarea rezultatelor, Stoica a exprimat recunoștința sa față de toți cei care l-au susținut și i-au acordat încrederea. El a promis să se dedice pe deplin noii sale demnități, punând în centrul activității sale interesele și nevoile cetățenilor. “Cu inimile pline de recunoștință, eu și echipa PNL Drăgășani dorim să vă mulțumim pentru încrederea și sprijinul acordat ! Suntem onorați să vă reprezentăm și să lucrăm pentru bunăstarea comunității noastre!Fără implicarea și solidaritatea voastră, acest succes nu ar fi fost posibil. Vrem să dezvoltăm localitatea pt a o transforma într-un loc mai bun , un loc numit ,,ACASĂ” .Împreună, vom dovedi că putem reuși! Vă mulțumim încă o dată pentru încrederea acordată!” a declarat noul primar.

Costinel Stoica a demonstrat că o campanie bazată pe valori, angajament și proiecte concrete poate câștiga inimile oamenilor, chiar și în fața adversităților. Drăgășaniul așteaptă acum cu optimism realizarea promisiunilor sale și transformarea planurilor ambițioase în realitate.

Get in Touch

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Pe aceeasi tema

Populare