35.2 C
Drăgășani

Primarul Cristian Nedelcu a găzduit vizita ambasadorilor Greciei si Ciprului la Drăgășani

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Republicii Elene, Cristian Nedelcu, primarul municipiului Drăgășani a avut bucuria să găzduiască o delegație deosebită condusă de Excelența Sa doamna Lili Evangelia Grammatika, ambasadorul Republicii Elene în România, și Excelența Sa domnul Marios Kountourides, ambasadorul Republicii Cipru în România, alături de o delegație eleno-cipriotă.

Întâlnirea a fost un prilej deosebit pentru municipiul Drăgășani, deoarece în cadrul acesteia s-a semnat Pactul de Amiciție dintre Drăgășani și municipiul Pydna-Kolindros din județul Pieria, Grecia, reprezentat de către primarul Hristos Kombatsiaris. Această ceremonie nu doar că a consolidat legăturile dintre cele două comunități, dar a și deschis noi orizonturi de colaborare și comunicare între Drăgășani și Republica Elenă în domeniile administrativ, economic și turistic.

Într-o declarație profundă și angajată, primarul Cristian Nedelcu a subliniat importanța acestui pact pentru viitorul Drăgășaniului: “Semnarea acestui Pact de Amiciție și de înfrățire este un moment istoric pentru municipiul nostru. Ne deschide uși către noi oportunități de colaborare și dezvoltare, atât la nivel local, cât și internațional. Suntem hotărâți să lucrăm alături de partenerii noștri eleni pentru a crea un viitor mai prosper și mai strălucitor pentru orașul nostru și pentru comunitatea noastră.”

Profesionalismul și devotamentul primarului Nedelcu sunt evidențiate nu doar prin organizarea impecabilă a acestei întâlniri, dar și prin angajamentul său constant în promovarea dezvoltării durabile a municipiului Drăgășani. Prin intermediul nenumăratelor proiecte locale demarate și inițiativelor de sprijinire a comunității, primarul Nedelcu demonstrează că dragostea sa pentru oraș și oamenii săi este necondiționată.

Astfel, primarul ing. Cristian Nedelcu se impune ca un lider remarcabil în peisajul administrativ al municipiului Drăgășani, fiind un exemplu de profesionalism, devotament și viziune pentru viitor. Prin eforturile sale susținute și angajamentul său față de comunitate, el reușește să conducă orașul pe un drum al prosperității și al dezvoltării sustenabile, construind astfel un viitor mai strălucitor pentru toți locuitorii săi.

Viorel Trandafir
Viorel Trandafir
A debutat în presă în urmă cu aproape 12 ani, în cadrul postului de televiziune Tele U Craiova, unde a fost regizor de emisie. A colaborat cu mai multe televiziuni și publicații din zona Olteniei - regizor de emisie la Vâlcea 1, director executiv la Etalon TV, director executiv VTV, membru fondator si editor al ziarului Actualitatea Drăgășăneană, Vâlcea News și Cronica Vâlcii. În prezent, director al firmei de grafică, design și producție publicitară Gandart Media, editor al Revistei Culturale Draga Sani, al ziarului Cronica Vâlcii și producător de evenimente cultural-artistice. A scris un thriller psihologic în 2014, Alecsander. Îl găsiți și pe blogul culinar Nea Vivi Gospodin care promovează bucătăria autentică tradițională.

Get in Touch

  1. Felicitari primarului Cristian Nedelcu pentru initiativa de a gazdui in cadrul orasului nostru o delegatie deosebita din partea Republicii Elene, condusa de Excelentele Sale doamna Lili Evangelia Grammatika si domnul Marios Kountourides. Semnarea Pactului de Amicitie dintre Dragasani si municipiul Pydna-Kolindros este un moment istoric pentru intreaga comunitate, ce va aduce noi oportunitati de dezvoltare si colaborare in domeniile administrativ, economic si turistic. Cu siguranta, sub conducerea devotata a primarului Nedelcu, municipiul Dragasani va avea un viitor mai prosper si mai stralucitor. Felicitari si pentru angajamentul constant in promovarea dezvoltarii durabile a orasului si pentru profesionalismul sau incontestabil. El este un lider remarcabil, ce ne conduce pe un drum al prosperitatii si al dezvoltarii sustenabile, construind astfel un viitor mai bun pentru noi toti. Sa traiasca prietenia dintre Dragasani si Republica Elena!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Pe aceeasi tema

Populare