32.2 C
Drăgășani

Primarul Cristian Nedelcu a atras și implementat un proiect european în valoare de 3 milioane de lei la Liceul Brătianu

Administrația condusă de primarul Cristian Nedelcu din Drăgășani a reușit să obțină și să implementeze un proiect de modernizare în valoare de 3 milioane de lei, finanțat din fonduri europene, pentru Liceul Tehnologic Brătianu din oraș. Această inițiativă a adus beneficii semnificative pentru elevi, oferindu-le condiții moderne de studiu și pregătindu-i pentru provocările secolului XXI.

Banii obținuți au fost direcționați către reabilitarea corpului central al liceului, modernizarea și dotarea sălilor de clasă și a laboratoarelor tehnologice cu echipamente de ultimă generație. Astfel, elevii au acum acces la facilități moderne, care îi ajută să învețe și să se dezvolte într-un mediu propice.

Reabilitarea corpului central al liceului a contribuit la îmbunătățirea infrastructurii școlii, asigurând un mediu sigur și confortabil pentru procesul educațional. Modernizarea și dotarea sălilor de clasă și a laboratoarelor tehnologice au adus o schimbare semnificativă în modul în care elevii învață și se pregătesc pentru viitor.

Prin această inițiativă, primarul Cristian Nedelcu demonstrează că investiția în educație este o prioritate și că administrația locală poate juca un rol important în îmbunătățirea calității învățământului. Elevii Liceului Tehnologic Brătianu acum beneficiază de facilități moderne și de o infrastructură adecvată, care îi pregătește pentru succes în carierele lor viitoare.

Implementarea acestui proiect pe fonduri europene în Liceul Tehnologic Brătianu din Drăgășani reprezintă o realizare remarcabilă a administrației locale, evidențiind angajamentul față de educație și dezvoltarea comunității. Este un exemplu elocvent al modului în care resursele europene pot fi folosite în beneficiul tinerilor și al viitorului lor.

Get in Touch

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Pe aceeasi tema

Populare