Concursul de pescuit “Cupa Pescarului Oltean” debutează puternic cu peste 60 de participanți, sâmbătă, 4 iulie 2020, pe lacul Anduțu, în aval de podul de la Drăgășani, malul drept al Oltului, începând cu ora 09:00.

Într-un comunicat publicat pe rețeaua de socializare facebook, ing. Costinel Stoica, unul dintre organizatorii evenimentului, anunță că:

“Din cauza numărului mare de participanți și a Ordinului Ministrului Agriculturii privind pescuitul sportiv pe timpul Stării de Alertă datorat COVID-19, concursul de pescuit “CUPA PESCARULUI OLTEAN” va avea urmatoarele modificări:

Lacrimi de luna

1). Se vor forma echipe de câte doi pescari, după dorința fiecăruia, iar cei care nu au o preferință anume vor forma echipele prin tragere la sorți.

2). Vor putea participa la concurs pentru a forma echipe de câte doi doar persoanele din prezenta listă de participare publicată aici.

3). Nu se admite prezența însoțitorilor! Pe baltă vor avea acces doar participanții la concurs, cei din lista publicată.

4). Fiecare echipă poate pescui cu două undițe/lansete o dată (câte una pentru fiecare membru al echipei). Se pot pregăti pe mal oricâte undițe/lansete se dorește.

5). Peștele se păstrază în cele mai bune condiții, în juvelnice de minim 1 metru, pentru ca la final sa fie cântărit pe echipă. De asemenea, premiile se vor acorda pe echipe.

6). Peștii de peste 2 kilograme se vor cântări pe loc și se vor elibera imediat. Aceștia se vor aduna la cantitatea finală cântărită la sfârșitul manșei.”

Organizatorii urează fir întins tuturor participanților!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.