fbpx
Suntem o echipă de tineri!
O echipa de tineri, cu viziune și experiență media, care se încăpățânează să creadă că țara asta mai are o șansă, mai are un viitor. Șansa ei sunt oamenii frumoși care fac câte ceva deosebit în fiecare zi, dar de care nu știe mai nimeni, celelalte instituții de presă servind interese și contrainformări la ordin politic sau meschin. Oamenii aceia frumoși construiesc, iar noi ne vom strădui să vi-i arătăm. Astfel, poate vom găși printre ei exemple și cu timpul vom învața că putem schimba ceva doar schimbându-ne noi înșine.
Indiferența, dezinformarea și jaful sistematic, pierderea valorilor, a educației au adus România la un maxim istoric de ignoranță și goliciune spirituală. Împreună am putea pune un umăr astfel încât să reparăm câtuși de puțin acest rău cronic care poceste și mai tare fața frumoasei noastre Românii.
Sperăm ca inițativa noastră să vă dea un imbold, să vă trezească ceva astfel încât să va alăturați nouă. Împreună putem reuși să arătăm măcar generațiilor mai tinere că poporul nostru nu este chiar cel prezentat la televizor, că mârlania, necinstea și jaful nu sunt valori și că nu vor dăinui în timp. Avem măcar datoria morală de a încerca!
Platforma noastră este deschisă tuturor celor care vor să își exprime punctul de vedere, de aceea suntem dispuși să să primim în rândurile noastre pe aceia dintre dvs care doresc să împărtășească, o idee, un sfat, un articol cu publicul nostru.
Doar uniți, doar împreună putem reuși!
Vivat România curată!